Ποιοί είμαστε

Πρωταρχικός στόχος και οδηγός της ACES είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών που έχουν ιδιώτες και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων.

Η ACES αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ένα πλήθος υπηρεσιών, από την μελέτη και κατασκευή (ή ανακατασκευή) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων ως την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας εκπαιδευτηρίων – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εργαστηρίων χαμηλής όχλησης και πολλών άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Κύριο μέλημα μας είναι η ελάχιστη έως και μηδενική συμμετοχή σε χρονοβόρες διαδικασίες αυτών που μας εμπιστεύονται, αφού αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη διεκπεραίωση ενός έργου, από το πρώιμο στάδιο σχεδιασμού, έως και την επιτυχή αποπεράτωσή του.

Αντικειμενικός σκοπός μας να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικότερους πελάτες στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Τα έμπειρα στελέχη μας, μπορούν να ανταπεξέλθουν άριστα τόσο σε ειδικές κατασκευές, όσο και σε οποιoδήποτε θέμα αδειοδότησης και μελέτης .

Μας εμπιστεύτηκαν

 
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo