ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, Τεχνολόγος Τροφίμων,PhD

Ο Ανδρέας Σουλιώτης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, έχει μεταπτυχιακό ΜSc in Quality Management του πανεπιστημίου West of Scotland και διδακτορικό στο food safety benchmarking στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής. Συνεχίζει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως μεταδιδακτορικός ερευνητής σε θέματα νοθείας και άμυνας τροφίμων. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανίες τροφίμων, εταιρείες μαζικής εστίασης και δίκτυα λιανικής πώλησης τροφίμων (super market). Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής από το IRCA συστημάτων EN ISO 22000:2018 & ISO 9001:2015 και επιθεωρητής των GFSI προτύπων IFS, BRC, FSSC. Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων και στο Μητρώο Εκπαιδευτών Συναρμόδιων Φορέων και Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ. Ανήκει στην επιστημονική ομάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.). Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται είναι ασφάλεια τροφίμων στην μαζική εστίαση, διαχείριση ολικής  ποιότητας, τεχνολογία λειτουργικών τροφίμων.

Μας εμπιστεύτηκαν